Ulise Toader

Apel

Ulise Toader

Dragii mei prieteni ,

Vă mulțumesc că sunteți aici, vă mulțumesc că mă urmăriți și că mă încurajați. Am nevoie de sprijinul vostru pentru ultima parte a campaniei mele!

Aș vrea să le recomandați prietenilor și rudelor dumneavoastră, din Sectorul 3, pagina mea de facebook https://www.facebook.com/UliseToaderPrimar/ și website-ul www.uliseprimar.ro

Totodată, orice recomandare la adresa mea dată prin telefon, email, mesaje rudelor, prietenilor, cunoștințelor voastre care pot să știe sau nu despre mine, din Sectorul 3, poate ajuta foarte mult în această perioadă.

Am curajul să vă rog aceste lucruri, deoarece:

1. Voi mă cunoașteți cel mai bine, ati fost pritenii mei de joacă când eram copii, colegii mei de școală, de armată, de facultate, de muncă, vecinii mei, camarazii mei în activitatea civica de voluntariat, sindicală și în mișcarea umanistă.

2. Știu că voi fi un primar adevărat al tuturor cetățenilor din Sectorul 3, care va lupta cu toată ființa pentru ei.

3. Voi fi cu adevărat un primar imparțial, pentru că sunt un practician mai mult decât un politician și consider că odată ajuns primar trebuie să te derobezi de haina politică pentru că trebuie să primarul tuturor nu al unui partid.

4. Nu sunt un produs al sistemului. Eu am crescut în carieră datorită școlii și muncii, nu “datorită” carnetului de membru de partid, pilelor și relațiilor.

5. Sunt tată a doi copii și îmi doresc ca ei să nu își dorească să plece din țara noastră. Pentru aceasta sunt eu în politică să lupt pentru a crea condițiile necesare de trai pentru ca ei, copii noștri, să-și iubească țara și să-și dorească cu ardoare să trăiască în țara noastră și să contribuie la dezvoltarea armonioasă și durabilă a ei.

6. Nu sunt omul cuiva, am doar doi șefi: Dumnezeu și conștiința mea. Am colaborat și colaborez cu mulți oameni politici și de afaceri, dar nici unul nu poate vreodată să spună că sunt omul lui. Sunt doar omul familiei mele și al țării mele, pe care le iubesc din tot sufletul!
Vă mulțumesc!

Sectorul 3are nevoie de un primar care să-și iubească țara. Niciodată, până acum, nu a avut parte de el. Îi rog pe toți care merg la vot să aleagă pe cineva onest, cu dragoste de țară. Eu îmi iubesc țara și sunt mândru că sunt român!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: