Ulise Toader

MANIFEST

Ulise Toader

Acest MANIFEST este un semnal de alarmă în privința abuzurilor făcute sub umbrela legalității și a cheltuielilor fără rost și fără măsură. Este un semnal de alarmă care trebuie să vă facă să vă gândiți bine unde veți pune ștampila pe buletinele de vot, pe 27 septembrie, pentru ca dezastrul actual să ia sfârșit. Și nu în ultimul rând, acest MANIFEST este un semnal de alarmă că TREBUIE să mergeți la vot!

Stimate cititor al acestui Manifest, te rog ai răbdare, citește-l până la capăt și apoi hotărăște ce vrei să faci ! Vei afla lucruri importante, care vizează și viața ta ! Ști că :
– Am apelat la acest mod de comunicare pentru că judecătorii B.E.C. și reprezentanții partidelor de la putere au legiferat că în secțiile de votare dvs. nu puteți să fiți prezenți, doar dacă faceți parte din propunerile lor ?! Liber la furt de voturi și acces la cei 200 de lei/ om/ziua de prezență în secția de vot, doar pentru ai lor.
– Parlamentul condus de ei a stabilit că un candidat independent, sau al unui partid neparlamentar, care nu face parte din falansterul lor, nu beneficiază de apariții în mass-media ! Zeci de milioane de euro, din banii dvs. se decontează doar pentru ei !
– Raportul Curții de Conturi spune că Robert Negoiță a cheltuit peste 200 de milioane de Euro, pe chestii de genul panseluțe, mobilier stradal și diverse amenajări: o panseluță= trei alocații de copil, o crizantemă a fost cumpărată în ultimii ani și cu 310 lei, prin intermediari, de 25 de ori prețul, o bancă pusă pe stradă în sectorul 3 a costat aproape 1000 de dolari, de 9 ori mai mult decât una asemănătoare din sectorul 2. Din arbuștii plantați pe bd. Theodor Pallady nu a rămas nici măcar unul. Paguba: 1,5 milioane lei. A dat 10 milioane de Euro pe bucățele de material antiderapant pe care le-a lipit pe plăcile de gresie de pe B.dul Unirii !
– Robert Negoiță are de dat statului român, aproximativ 278 de milioane de lei, după ce în trei ani a făcut 1250 de tranzacții imobiliare, pe persoană fizică. Este cercetat de D.N.A. pentru construcții ilegale de blocuri personale ! Tot el prin firmele de salubrizare a cheltuit mai mult cu aproximativ 61 de milioane de Euro în ultimul an, comparativ cu S.6 care are o suprafață mai mare, că așa zisa taxă de gunoi este zero, este o minciună!
Vă rog, gândiți-vă pe cine puneți ștampila de vot. Aveți soarta următorilor 4 ani în mâinile dvs. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: